top of page
Vyhledat

2018 VOSA Dvůr Králové nad Labem pro Kimberly 8. 12.

Aktualizováno: 15. 12. 2018

Čas Mikuláše, čerta a anděla pohladil i děti a rodiče ve Dvoře Králové nad Labem, kam Vosa jezdí jíž nějaký ten rok. Tradičně se snažíme program tomuto tématu přizpůsobit. Tím pádem nechybí soutěže ani písničky o čertech nebo Mikuláši.

Asi po hodince programu přišel anděl, který si představte na cestě za dětmi ztratil Mikuláše i čerta. Chudák byl celý zmatený. A po chvíli si poradil a zkusil se přivolat písničkou "Jednou nebe zavolá". Mikuláš i čertík jeho hlas vyslyšeli a dorazili i oni. To bylo radosti v dětských očích. Ale také obavy, jestli byly dětičky dostatečně hodné a zda-li si zaslouží i nějaký ten dáreček. I pár slziček ukáplo. Naštěstí byl čert hodný a kluci s holkami zjistili, že není proč se bát. Společně jsme si zazpívali písničky Rolničky a Vánoce přicházejí a to Mikuláše natolik obměkčilo, že si každý odnesl balíček plný odměn.


Čertice byly: Verča, Bája, Péťa, Ráďa a Nina. Nenahraditelný pomocník byl Míra.


Mikuláš, čert a anděl je dlouholetá tradice, která se pravidelně dodržuje, aby se na světě mimo jiné vyvážilo dobro i zlo. Takže máme svět opět v rovnováze a můžeme jít dál vstříc krásným dnům.


Děkujeme za opětovné pozvání do Dvora Králové nad Labem a budeme se těšit zase na viděnou :)






3 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
zábava pro všechny generace

Agentura VOSA

bee-1295432_1280.png
  • Facebook Sociální Icon
  • Instagram sociální Icon
bottom of page