top of page
Vyhledat

2018 VOSA Harrachov hotel Sklář 30 .12.

Tedy můžu vám říct ač to u nás v Trutnově na zimu nevypadalo, Harrachov pokryla tak velká sněhová peřina, že naše vosí auto mělo co dělat, aby ten sníh překonalo. Ale povedlo se a my mohly začít program na hotelu Sklář. V prvních chvílích se moc dětí neukázalo, ale za několik okamžiků byl náš koutek plný ratolestí z České republiky, Německa i Ruska. Naše obratná tlumočnice vosička Verča ihned přepnula ve svém mozku na němčinu i angličtinu a hned jsme se, díky tomu, s dětmi domluvily. Zapojily jsme do soutěží barevné kroužky, plyšové jednorožce, proběhlo kolo štěstí a nechyběla ani balónková show, o kterou se postarala děvčata Verča a Ráďa. Vytvořily z balónků například pejska, žirafu, želvu, kytku a mimo jiné i kosatku. Po nocích trénují, aby se dětem show moc líbila.

Jak bylo již zmíněno, zatočily jsme si i na kole štěstí, kde právě dětičky mohly získat vymodelovaná zvířátka. Jedna česká rodinka měla to štěstí, že získala asi tři odměny. No zkrátka "když se daří, tak se daří". Jelikož jsme hotel navštívily den před Silvestrem, musela proběhnout soutěž "hod na dětské rychlé špunty". Bez ní by to jednoduše nešlo. Tři flaštičky si odnesly děti, které se na ně trefily barevným kroužkem. A byly tak ochotné, že se i se šampáněm vyfotografovaly. Vše najdete v galerii. Bylo to moc krásné pozdní odpoledne, které jsme zakončily posledním tanečním mixem. Ten večer ještě děti i rodiče bavila skupina VOSA BAND s Mírou a Verčou.


Hotel Sklář navštívily: Verča, Ika, Bája a Ráďa


Po vystoupení jsme odfrčely domů, trochu nás potrápil sníh, tak jsme musely vosímu autíčku trochu pomoci tlačením. Děkujeme za opětovné pozvání, na hotel se vracíme moc rádi a věříme, že se zase shledáme, tak na viděnou :)








12 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
zábava pro všechny generace

Agentura VOSA

bee-1295432_1280.png
  • Facebook Sociální Icon
  • Instagram sociální Icon
bottom of page