top of page
Vyhledat

2018 VOSA Radvanice Mikulášská besídka 8. 12.

Aktualizováno: 10. 12. 2018

Zájem o naše vystoupení nás opravdu těší. Jsme vlastně rodinná agentura, ale nebráníme se ani kamarádům, kteří jsou ochotni nám vypomoci na vystoupení. Akce v Radvanicích byla premiérou pro kamarádku Káťu. S úkolem se popasovala na jedničku s hvězdičkou. Ráda bych ji zde veřejně pochválila.

Znělkou Hurá, hurá Vosa přijela jsme zahájily mikulášskou besídku. Prvotní ostych u děti rychle opadl a s plným nasazením se vrhly do soutěží a tanečků. Velkou motivací jim byly velké nafukovací balónky, které jsme jim dávaly za odměnu. Co zaujalo děti i dospělé byla soutěž "Hádání písniček z pohádek". Mozkové závity jim pracovaly na maximum a určitě si říkali "vždyť já tu písničku znám, kam ji jen zařadit?" A pokaždé zazněla správná odpověď. Kluci a holky soutěžili také v kreslení čertů. Některými výtvory se můžete pokochat i v galerii. Tak se pokochejte a užijte si letošní Vánoce. Ať jsou takové, jaké si představujete.


Vosičky: Ika, Bája a Káťa


Velké díky patří Tomovi Fulkovi za bezvadné ozvučení. Poděkování od nás letí i k místním občanům, kteří nám pomohli s nošením těžkých tašek od auta do sálu a zase ze sálu zpět do auta. Naše záda Vám jsou vděčná. A ještě jednou děkujeme za pozvání. Takže šťastně a vesele vykročme směr Vánoční svátky :)





9 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
zábava pro všechny generace

Agentura VOSA

bee-1295432_1280.png
  • Facebook Sociální Icon
  • Instagram sociální Icon
bottom of page