top of page
Vyhledat

2018 VOSA Trutnov pro SKBÚ

Už ani nevím kolikátým rokem Vosičky baví děti, které se zabývají bojovými sporty. Ale na tom nezáleží. Letošní ročník byl jako vždy vydařený. Přišlo hodně ratolestí i s rodiči.

Na začátek bylo předvedeno něco ze sportu, malé vyhlášení a pak se Vosičky vrhly do akce. Hurá, hurá Vosa přijela znělo do uší všech zúčastněných. Co nám bylo velice sympatické, že dětičky byly soutěží chtivé a každý chtěl získat nafukovací balónek, který jsme rozdávaly za tanečky. Chytaly se rybičky do síťky, tancovalo s kroužky, zdobily vánoční dětičky, eh tedy stromečky, sportovalo se okolo ovoce banán a meloun, do nichž se nechaly dva dobrovolníci navléknout. Přesvědčit se můžete ve fotogalerii. Asi půl hodinky před koncem programu se děti natolik rozjely, že rozdávaly energii všemi směry a bylo náročnější s nimi spolupracovat. Ale to nevadilo. Zatancovaly jsme si s nimi písničku "Máma mi dala korunu, abych koupil rybu" a hned byly ratolesti opět klidnější. Poslední taneček Sofia proběhl i s rodiči a ti nejlepší si vysloužili mega nafukovací balónek. Takže sportu zdar.


Vosičky: Ika, Bája, Péťa a Ráďa


Děkujeme za pomoc sportovcům s nošením aparatury a rekvizit z auta i zpět do auta. Dávejte na sebe pozor ať Vánoce nestrávíte s nohou v sádře, protože led na nás číhá všude a lidé padají jako brambory po celé republice. Oslavte svátky jak se patří a hlavně ve zdraví a spokojenosti.







3 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
zábava pro všechny generace

Agentura VOSA

bee-1295432_1280.png
  • Facebook Sociální Icon
  • Instagram sociální Icon
bottom of page