top of page
Vyhledat

2019 VOSA Milovice 16. 2.

I přes to, že to byl sobotní únor, se po celé republice občané rochnili v jarním počasí. Takhle krásný slunečný den jsme dlouho nezažili. Vosí děvčata vyrazila z Trutnova do obce s názvem Milovice. V autě jsme si povídaly o tom, jaké budou mít asi děti masky na místním karnevale. Byly jsme moc zvědavé.

Okolo třetí hodiny se do sálu nahrnulo asi 80 dětí v doprovodu dospěláků a akce mohla vypuknout. V sále bylo krásné teplíčko. Dvoje kamna plápolala o sto šest, a tak nebylo divu, že mnoho zúčastněných odložilo teplé bundy a čepice. Při akci proběhlo mnoho tanečků, za které Vosičky rozdávaly nafukovací balónky, jenž se dětem velice líbily. Dobrou náladu jsme si všichni drželi po celou dobu. A těch úžasných masek, co tam bylo. Princezny, čarodějnice, zvířátka, pohádkové postavy. No, lahoda pro oči. Maminky i tatínkové si jistě dali záležet na každém detailu masky pro svou ratolest. Moc vás chválíme, jste šikulky. Otestovaly jsme také dospělé v soutěži. Dostali za úkol nafouknout balónek ve tvaru housenky. Děti fandily, rodiče dávali do nafukování všechno. Nafukovací housenky jim jako odměna pro děti zůstaly. Bylo to příjemné odpoledne.


Vosičky: Ika, Bája, Péťa a Káťa.


Děkujeme za pozvání k vám do Milovic. Děkujeme za pomoc s nošením aparatury a rekvizit z auta i do auta. Přejeme všem ať se máte co nejlépe a držte si své zdraví, protože chřipková epidemie létá po celém Česku, tak ať vás neuvrtá do peřin. Posíláme všem placáka na ruka a na viděnou :)




16 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
zábava pro všechny generace

Agentura VOSA

bee-1295432_1280.png
  • Facebook Sociální Icon
  • Instagram sociální Icon
bottom of page