top of page
Vyhledat

2019 VOSA Borová Letní Vánoce 17. 8.

Vánoce, Vánoce přicházejí ... No skoro je už máme za dveřmi. Musíme si počkat na prosinec. Občané Borové toho dne čekat nemuseli a oslavy Letních Vánoc vypukly i v srpnu.



Smažil se kapr i řízky, podával se bramborový salát a představte si, že bylo i cukroví. Jediné, co chybělo, byl sníh. Ale na to jsme o vánocích docela už zvyklí, žejo? Tak abychom nebyli pozadu, odstartovaly jsme program písničkou Rolničky.


Taky byl zdoben vánoční stromeček, proběhl taneček Vánoce hrajou gloria, Bububu a budliky a taky například Pán Mikuláš. Což nejsou typicky vánoční písničky, ale zařadili jsme se proto, že po našem vystoupení dorazili čerti s Mikulášem. I s andělem. Rozdali spoustu dárečků dětem. Pořadatelé věnovali také mnoho odměň pro děti, které se zapojily do vosího programu.



Jako kulisy Vosičky dovezly i sněhuláky Fridoše a Fridolína.



To bylo radosti u malých dětí. Takové pohodové letní netradiční odpoledne.


Vosili: Ika, Bája, Míra, Péťa a Ráďa


Nebylo kdovíjak velké teplo, a tak jsme nasadily i santačepičky. Abychom byly tématické. Děkujeme za pozvání a moc děkujeme za výslužku - plná krabice cukroví. Pustili jsme se do ní už v autě cestou domů. Bylo to výborné. Ještě jednou velké díky :)








9 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
zábava pro všechny generace

Agentura VOSA

bee-1295432_1280.png
  • Facebook Sociální Icon
  • Instagram sociální Icon
bottom of page