top of page
Vyhledat

2019 VOSA Janské Lázně Den dětí a Zahájení lázeňské sezóny 1. 6.

Mezinárodní den dětí se slavil po celé České republice. Vyjmou nebylo ani město Janské Lázně. Od deseti hodin se Vosičky zapojily do oslav tohoto krásného svátku. Před Dětskou léčebnou Vesna jsme si postavili žlutý vosí stan, vybalili rekvizity, zapojili aparaturu a dali se do práce. Oblíbenou písničkou Hurá, Vosa přijela bylo přilákáno postupně spousta návštěvníků, jenž přišli v tento krásný slunečný den zde pobýt.



Vše šlo jako po másle. Soutěže, písničky, tanečky s kroužky i bez kroužků. Co hodně dětí přilákalo, byly barevné nafukovací balónky. Ty jsme rozdávali nejlepším tanečníkům.




Občas sluníčko vystřídalo pár kapek deště, ale to nám náladu nepokazilo. V jednu hodinu odpoledne vosičky Péťa a Ráďa odjely bavit děti v jiné obci. V tu dobu dorazily vosičky Ika a Káťa a my mohli pokračovat dál v programu.




S holkami jsme tancovaly i písničky jako Colorado, Hou, hou samá voda, Na stromě a dokonce i skladbičku John Brown (slangově Glory glory aleluja) a mnoho dalších. U našeho vosího stanu se vystřídalo opravdu spoustu rodičů a dětí. Podle výrazu měli všichni báječnou náladu a to nám dodalo na energii.




Střídali jsme se v několika blocích s dětským divadlem a bavičem Honzou. Bylo rozdáno poměrně dost nafukovacích balónků a bonbónků. V pět hodin odpoledne nadešel čas se rozloučit. Poslední písničkou byla tradičně Sofia. Tenhle song rodiče i děti milují. A my taky. Věříme, že po celý den byl program pestrý a bohatý a každý účastník si mohl přijít na své. Největší radost nám ovšem dělá pozitivní ohlas z vaší strany. Za to jsme vděční a moc děkujeme za přízeň. Tohle nás posouvá dál.


Dopolední seskupení: Péťa, Ráďa, Bája a Míra.

Odpolední seskupení: Bája, Ika, Káťa, Míra a společnost nám dělala i naše fenka Žolinka.




Tedy myslím, že Mezinárodní den dětí by se měl slavit častěji, protože tahle pozitivní nálada, která z vás všech dýchala je motorem pro nás i ostatní, aby se lidé k sobě chovali hezky. Děkujeme za pozvání a budeme se zase těšit na viděnou :)










17 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
zábava pro všechny generace

Agentura VOSA

bee-1295432_1280.png
  • Facebook Sociální Icon
  • Instagram sociální Icon
bottom of page