top of page
Vyhledat

2019 VOSA Janské Lázně Mikuláš 8. 12.

Naše Vosí banda přijela i na kolonádu do Janských Lázní, aby strávila odpoledne s dětmi a rodiči. Protože měl dorazit Mikuláš se svými pomocníky.

S báječnou náladou jsme zahájili Vosí program písničkou Vosa jede, hele Vosa jede. A hned se jelo dál. Hezky jsme si zasoutěžili, zatancovali a zazpívali tématické písničky a za několik okamžiků přišlo na řadu to hlavní. Objevil se pan Mikuláš, čertík i andílek. S sebou měli mnoho sladkostí pro zdejší návštěvníky.

Ale jak si mňamky zasloužit? V dnešní době se recituje a zpívá na mikulášské téma. Někteří hrdinové se nebáli zazpívat přímo do mikrofonu. Ti zdrženlivější okouzlili Mikuláše hromadnou písní Rolničky a společným Vosím tanečkem Pan Mikuláš. K tanci se přidal i čert a představte si, že i anděl.

Odměnu si odnesl každý. Naprosto každý. Na konci si děti rozebraly plno vitamínu C ve formě pomeranče. To v tomto počasí je nutné.

Krátkou diskotékou Vosa zakončila odpolední akci. Cestou nám do auta bubnoval déšť, ale my si dobrou náladu nenecháme zkazit počasím. Úsměv na tváři nás doprovázel na home cestě.


Nechyběli: Ika, Míra, Bája, Ráďa a Káťa


Takže Mikulášoviny pro tento rok jsou za námi a my se moc těšíme na Vánoční a Silvestrovské programy. Setkáme se? Určitě co nejdříve. Na viděnou :)



8 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
zábava pro všechny generace

Agentura VOSA

bee-1295432_1280.png
  • Facebook Sociální Icon
  • Instagram sociální Icon
bottom of page