top of page
Vyhledat

2019 VOSA Lázně Bělohrad Oslavy jablek a cibule 21. 9.

Počasí v září si s námi pěkně pohrává. Chvíli zima, poté se zase oteplí. Překvapuje nás,. že skrz tento nečas se stále daří hmyzu jménem vosa. Ty jsou všude. A i Vosičky vystrčily čumáčky a vyrazily do nedalekého města Lázně Bělohrad.



Od jedné hodiny odpolední jsme byly nachystány na další skotačení s místními účastníky. Ačkoli ze začátku bylo kolem nás dětí jen skromně, po několika chvílích se jich několik desítek objevilo. Což nám udělalo velikou radost. My to prostě bez dětí neumíme. Ony jsou hlavními aktéry našeho programu. A my se jim snažíme maximálně přizpůsobit.



Soutěže a písničky jsme jely tak, jak jsou diváci zvyklí. Barevné kroužky, zdobení stromu, pečení dortu, odchyt rybiček, hádání písniček z pohádek.



No a tancovaly jsme Tak pojď tancovat, Mazurku, Despacito, Statistku, Na stromě, Narozeniny, Colorado nebo Mix písniček.



Odměnou byly nafukovací balónky a naší odměnou byla radost v dětských očích. A úsměv dospěláků. Počasí krásné, prostředí krásné, lidé krásní. Bylo to vydařené odpoledne. Když hodiny odbíjely třetí, rozloučily jsme se písni Sofia, spadla smršť lízátek a my udělaly prostor pro další program.


Vosičky: Ika, Bája, Péťa a Ráďa


Holky z Vosy se zde občerstvily langošem a párkem v rohlíku a na cestu jsme si ještě koupily trdelník. Jo, je potřeba doplňovat zdroje. Děkujeme za pozvání, děkujeme zvukařům za báječnou spolupráci a děkujeme především Vám, že jste se akce zúčastnili. Vaše přízeň nás žene dál. Nás v brzké době čeká natáčení dalších Vosích videoklipů k písničkám. Na to se moc těšíme. Doplňujte vitamíny, jezte ovoce a zeleninu, ať Vás neskolí nějaká podzimní viróza. Čau zase někdy :)









6 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
zábava pro všechny generace

Agentura VOSA

bee-1295432_1280.png
  • Facebook Sociální Icon
  • Instagram sociální Icon
bottom of page