top of page
Vyhledat

2019 VOSA Malá Úpa Jarmark 22. 6.

Co si můžeme představit pod slovem jarmark? Dobré jídlo a pití, muziku a spoustu dobře naladěných lidí. A co jarmark v Krkonoších? Tam nesmí chybět tradiční kérkonošské jídlo, Krakonoš a Trautenberk, klasické kroje, maloúpské pivo a především dobrá nálada.




Tohle všechno jsme mohli zažít v Malé Úpě na jarmarku, kam byla jako host přizvána i Agentura Vosa. Na hlavním pódiu jsme se střídali se skupinou Patrolla. Chlápci z Patrolly zahráli klasické country a folk písně. Vosičky bavily rodiče a dětičky, kteří navštívili zdejší krásnou akci. V klidné atmosféře jsme si zasoutěžili a zatancovali tak, jak se k takové příležitosti hodí. Verča zazpívala mnoho písniček z pohádek.




V obědový čas Malou Úpu navštívil dokonce i sám generál Laudon a velkým císařem Josefem II. - vše proběhlo skrz Ďyvadlo Neklid. Po poledni museli vosáci Verča a Mírá zase jet o štaci dál a dorazila děvčata Ika a Káťa. V poklidném propojení s účastníky jarmarku jsme se mohly pustit do soutěží jako třeba hod do síťky, podlézání pod tyčí, hádaní písniček z pohádek.




Kluci a holky si s námi s chutí zatančili na písničky Hlupáku, najdu tě, Dup dup sem, Směs písniček. Co bylo super, že na akci přišlo opravdu mnoho pejskařů, takže se to tam zvířátky jen hemžilo. Proběhla i jízda na koních. Vosička Bája se hned musela připojit a zarajtovat si na konících.

Hodinky ukazovaly něco málo po třetí hodině a to bylo znamení, že na stage měla nastoupit skupina Beatles Revival. Během akce měli možnost členové Vosy ochutit místí speciality. Teda to kérkonošské kyselo a sejkory neměly chybu.



Zdejší účastníci: Verča, Bája, Míra, Ika, Ráďa a Káťa.


Příjemné počasí, krásní lidé, výborné jídlo a pití. Co víc si přát na takový sobotní den? Děkujeme, že jsme se zase mohli se všemi krásnými tvářemi vidět. Tak čau, milé přátelé :)










3 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
zábava pro všechny generace

Agentura VOSA

bee-1295432_1280.png
  • Facebook Sociální Icon
  • Instagram sociální Icon
bottom of page