top of page
Vyhledat

2019 VOSA Mladé Buky Dětský den 2. 6.

Pokračujeme v oslavách Dne dětí. Tentokrát se akce uskutečnila v Mladých Bukách na paloučku.



Po příchodu mnoha dětí jsme mohli zahájit program znělkou a vzápětí navázat hned první soutěží - hod žvýkačkou do síťky.



Tropické počasí dávalo zabrat nejen našim hlavičkám, ale také ostatním, a tak bylo třeba neustále doplňovat tekutiny. Ovšem ani ostré sluníčko nebránilo, abychom si společně zasoutěžili a zatancovali. Byl upečený dort s pejskem a kočičkou, lovili jsme i rybičky, zdobili strom a stihli jsme také podlézání pod tyčí. Každý podlézající byl odměněn bublifukem, takže se bublifukovalo o sto šest.



Do her a písniček byli zapojeni i dospěláci. Třeba otázka, kdo zpívá písničku Optimista, byla zodpovězena napoprvé správně. Kulturní přehled je někdy potřeba. Nebyly opomenuty barevné kroužky. Taneček Vzhůru, ruce vzhůru či Despacito zvládl každý účastník. A ti nejlepší dostali nafukovací housenku. Nebo mega balónek.




V pět hodin nadešel čas se rozloučit. Poslední taneček se neostýchali si zatancovat i velcí. V loňských letech jsme v Bukách snad pokaždé vítali déšť, ale dnešní parné počasí nás vyvedlo z tradice. Letošní ročník byl plný báječných lidí a dobré nálady.


Rozpálené Vosičky: Ika, Bája, Péťa, Ráďa. Manažer a pomocník Míra byl také s námi.


Poděkování letí pořadatelům městysu Mladé Buky. Přejeme, ať všichni vstoupíme do letních měsíců tou správnou nohou. A nejen nohou, ale i celým tělem. Zase někdy příště se těšíme na viděnou :)







16 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
zábava pro všechny generace

Agentura VOSA

bee-1295432_1280.png
  • Facebook Sociální Icon
  • Instagram sociální Icon
bottom of page