top of page
Vyhledat

2019 VOSA Radvanice 2. 3.

Masopust - třídenní slavnostní svátek, který se slaví v období mezi Vánocemi a postní dobou. Kdysi dávno to byly oslavy konce zimy. Během toho probíhaly taneční zábavy, hýření v maskách, veselí, scénické výstupy a jiná zábava. Taková akce se konala v sobotu druhého března v obci Radvanice. Vosí holky byly přizvány na velkolepou akci, aby pobavily děti v místní tělocvičně základní školy. Před budovou se místní hostili jak se sluší a patří na Masopust.

Za Vosičkami přišlo asi třicet ratolestí v různých maskách. Přidali se k nám i naši dva prťousci Lexík a Mirda. V tělocvičně bylo trochu chladněji, tak jsme se snažily zahřát písničkami a soutěžením. Byly zapojeny i kroužky, jež mají dětičky moc rády. Soutěžily jsme s nimi v družstvech a tancovaly písničku Despacito. Tuhle písničku děti milují. Znají ji úplně celou.

Poté jsme upekly dort s pejskem a kočičkou, zdobily strom květinami a vším možným, namotávaly balón na tyč, pochodovaly v řadě a neopomenuly jsme ani barevný padák. Na konci pořadu každý účastník dostal nafukovací balónek a poslední závěrečná taneček patřil právě balónkům. Taková Balónková písnička. Jestli Masopust držíte nebo ne - na tom nezáleží. Důležité je se pobavit s rodinou a přáteli.


Vosičky toho dne byly: Veruš, Baruš, Raduš a Ninuš


Líbilo se nám tu převelice, milé Radvanice. Také se tak těšíte na jaro? My každým dnem vyhlížíme až to bude tady. Tancujte, zpívejte, úžívejte a mějte se krásně :)








23 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
zábava pro všechny generace

Agentura VOSA

bee-1295432_1280.png
  • Facebook Sociální Icon
  • Instagram sociální Icon
bottom of page