top of page
Vyhledat

2019 VOSA Radvanice Mikuláš 7. 12.

Odpoledne jsme se mohli potkat v obci Radvanice, kam zavítal nejen Mikuláš, ale také Vosičky. Děti byly nejdříve trochu ostýchavé, ale po krátké chvíli se s námi pustili do tancování a soutěžení.

A co všechno proběhlo? Hod kroužkem, pečení dortu, malování sněhuláka, tanec s barevným padákem, tancování známých písniček i těch z Vosí dílny.

Mnoho dětiček přišlo převlečených za čerta. Venku už byla tma, že by se dala krájet a v tu chvíli dorazili i čerti, andílci a Mikuláš. Pro každého byl připravený balíček s překvapením. Někteří se nebáli ani zazpívat Mikuláši koledu. To byli odvážlivci. A všichni dohromady jsme zazpívali družině Rolničky a Veselé Vánoce.

Úplně největší radost děti měly z nafukovacích balónků. Rodiče měli možnost pro své děti vysoutěžit i velkou nafukovací housenku.

Byla to dřina, ale výsledek byl famózní. Rozzářená kukadla byla tou nejlepší odměnou.


Vosily: Ika, Bája, a Káťa


Určitě musíme poděkovat pořadatelům za pozvání. Musíme poděkovat za pomoc s nošením věcí z auta a zpátky do auta. Venku bylo dost kluzko, tak se Vosičky Bája a Káťa pěkně natáhly a hledaly na zemi zajíce. Toho jsme teda nenašly. Máme trochu bolavá a odřená kolena. Ale do Vánoc se to jistě zahojí. Buďte zdraví a spokojení a kdybychom se neviděli, mějte krásné Vánoce a všechno to okolo, ať chutná salát, ať nezaskočí kostička od kapra a ať nikdo neujídá všechno cukroví. Takže čau čau čau :)


3 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
zábava pro všechny generace

Agentura VOSA

bee-1295432_1280.png
  • Facebook Sociální Icon
  • Instagram sociální Icon
bottom of page