top of page
Vyhledat

2019 VOSA Trutnov ABB půlmaraton Parašuťák 8. 6.

Lidičky - namastit svaly, protáhnout nohy, zhluboka dýchat. Proč? Osmého června se na trutnovském Parašuťáku běžel 6. ročník ABB půlmaratonu. Vosičky - nafouknout balónky, připravit malování na obličej, zapojit aparaturu, vyskládat rekvizity. Proč? No protože přeci je potřeba malé závodníky a ratolesti běžců zabavit v tento slavný den.



Poměrně nečekaně nás překvapil docela veliký liják. Počasí si s námi opravdu zahrávalo. Asi po slabé hodince se konečně nebe vyjasnilo. A co my? Rozhodly jsme se zahájit dětský program písničkou Hurá, Vosa přijela. Ke žlutému stanu se nahrnul pěkný počet malých sportovců. S číslem na hrudi se prťata pustila do soutěží a tanečků.




Pro každého jsme měli připravený nafukovací balónek a Vosička Nina jim na obličej vykouzlila obrázek, podle jejich přání. Spider-mana, tygříka, vílu a další.




Závody se blížily a malé děti se chystaly na velký běh. Poté je vystřídali dospělí. Na vosí žlutý stan se slétalo hrozně moc malých vosiček. Tolik se jim ta žlutá barva líbila, že okupovaly i naše pruhované dresy. Naštěstí žádné žihadlo jsme nedostali. Krátce před ukončením programu se Vosičky Verča a Ráďa odporoučely a vyrazily bavit děti zase někde jinde. Vosí komando, co zůstalo se pustilo do tanečků jako Mám boky jako skříň a nesměl chybět ani mix písniček. Poslední soutěží bylo podlézání pod tyčí.




Čas byl proti nám a my se museli s dětmi rozloučit poslední písničkou.

Do uší znělo - Mira, Sofía, sin tu mirada sigo, sin tu mirada sigo

dime, Sofía-ah-ah, cómo te mira, dime

cómo te mira, dime, sé que no, sé que no. Ano, líbezná písnička Sofia byla tou tečkou za dnešním programem a krásným dopolednem.


Pro závodníky tu byli: Verča, Míra, Bája, Péťa, Ráďa a kreslířka Nina.


Skrz náročný pršavý začátek byla akce vyvedená. Děkujeme za pozvání. Děkujeme Kubovi (on ví) za pomoc s fotografováním a sklízením našeho vercajku. Přejeme závodníkům spoustu úspěšných naběhaných kilometrů. Brzy na slyšenou i na viděnou :)










25 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
zábava pro všechny generace

Agentura VOSA

bee-1295432_1280.png
  • Facebook Sociální Icon
  • Instagram sociální Icon
bottom of page