top of page
Vyhledat

2019 VOSA Trutnov Uffo Cyklomaraton 15. 6.

Tedy, takové tropické počasí, které nás doprovázelo během dopoledne, jsme dlouho nezažili. Vychlazené nápoje byly našimi nejlepšími přáteli. Přesto se na akci objevilo několik desítek dětí, které si přišly zazávodit a také zasoutěžit s Vosičkami.




Se závodníky jsme si i zatancovaly různé písničky z naší tvorby, ale nechaly jsme se inspirovat i jinými interprety. Vosička Verča s chutí zazpívala i songy z pohádek.




Opravdu smekáme naše klobouky s tykadly před závodníky, jenž i přes ohromné teplo se vydali na závodní trasu. Dokonce i borci s freestylem cykles předvedli své umění.




Ten den, jelikož byla akce zaměřena na cyklistické závody, jsme nemohly opomenout písničku od pánů Svěráka a Uhlíře, která nese název Na kole na kole na kole.



Upekli jsme si s dětmi dort, ozdobili strom a pochytali pár rybiček. Na závěr byly vyhlášeny výsledky z dětských závodů a Vosičky si odjely smočit své hlavičky k osvěžující vodě.

Účinkovali: Verča, Bája, Ika, Ráďa a Míra.


Všechny zdokumentované fotky jsou důkazem toho, že dopoledne proběhlo úžasně. Spousta našlapaných kilometrů na kole, spousta balónků, spousta krásných úsměvů od diváků a závodníků. Děkujeme, že jsme mohli být součástí celého projektu. Tak do toho šlápneme a popojedem :)











7 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
zábava pro všechny generace

Agentura VOSA

bee-1295432_1280.png
  • Facebook Sociální Icon
  • Instagram sociální Icon
bottom of page