top of page
Vyhledat

2019 VOSA Trutnov Škoda Plus Autostyl před Uffem 4 .5.

To je náš jedinečnej, neskutečnej, výjimečnej - no náš auťák. Auta nás obklopují každý den víc než si myslíme. Proto tuto květnovou sobotu Autostyl Trutnov zahájil akci, kde jste se mohli o autech dozvědět co nejvíce. A dokonce se i zkusit projet v různých strojích. Od automatu až po elektrický vůz. Vosičky rády přiskákaly před společenské centrum Uffo v Trutnově, aby zabavily děti. Mezitím si jejich rodiče mohli prohlédnout i vyzkoušet různé modely aut, které Autostyl nabízí. A co čekalo malé návštěvníky? Nafukovací balónky, malování na obličej, koutek s odrážedly, skákací hrad a program Agentury Vosa.





Vosička Verča celé dopoledne a odpoledne bravurně moderovala, zpívala a komentovala vše, co se okolo dělo. S pomocí dětí jsme roztočily barevný padák, což mělo velký úspěch.




Za každou odtancovanou písničku si svišti odnesly Škoda odměnu nebo velký nafouknutý balónek. Do soutěží se s chutí zapojili i velcí, což je vždy milé.




Počasí nám tentokrát moc nepřálo, protože se po obědě spustil celkem prudký déšť. Zima a studený vítr nás trápil od samého začátku. No, ale my si přece náladu zkazit nenecháme. Nahodily jsme úsměv a užívaly si každou chvilku. Těšíme se na všechny známé i neznámé tváře, se kterými se potkáme na našich vosích programech.


Zúčastnly se: Verunka, Barunka, Irenka, Peťulka, Raduška, Ninuška. Mužští aktéři byli Míra a David. S námi si zaskotačily i naše děti Lexík, Mireček, Míša a Josefínka. Objevila se i Justýnka.




Drazí přátelé, dávejte na sebe na silnicích pozor. Ač je auto krásná a užitečná věc, jezděte vždy s rozumem. Přejeme mnoho úspěšných kilometrů. A jede se dál :)













11 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
zábava pro všechny generace

Agentura VOSA

bee-1295432_1280.png
  • Facebook Sociální Icon
  • Instagram sociální Icon
bottom of page