top of page
Vyhledat

2019 VOSA Třebechovice Mikuláš 5. 12.

Nadšení i napětí by se ve vzduchu dalo krájet. Je to tady. Oficiálně dnes totiž chodí Mikuláš, čert a anděl. Teplota klesla k mínusu, ale nálada byla na vyšších obrátkách. Vosí banda se vypravila do Třebechovic nad Orebem, aby právě tady zkrátila dětem ten čas, na který všichni netrpělivě čekají. V útulném sále se v pět hodin odpoledne rozezněla znělka Vosa jede, hele Vosa jede. Lítat ale nedovede. To však k zábavě s dětmi nepotřebujeme. Nám stačí, když se k nám ratolesti přidají a budou se bavit s námi.

A že jich bylo. Program s kouzelnou Vosí bednou Máňou vtáhl do děje nejen dětičky, ale taky rodiče. Za hodinku jsme stihli tolik věcí. Ozdobit vánoční stromeček, tedy vánoční děti, upéct pomyslné cukroví, poplácat si s maňásky čerta, Mikuláše i anděla.

A představte si, že ten čas běžel tak moc rychle. Než jsme se omrkli, byl slyšet čertův zvoneček a lehké kroky Mikuláše.

Děti měly možnost individuálně přednést mikulášskou písničku nebo básničku. Byly za to bohatě odměněny.

Venku už byla tma jako v pytli a Mikuláš se rozloučil a rozloučila se i Vosa písničkami Rolničky a Vánoce přicházejí. A to že pomalu přicházejí. Všichni zúčastnění si mohli užít krásné pozdní odpoledne.


Byli jsme tam: Verča, Míra, Bája, Ika, Péťa a Ráďa. Přijela se na nás podívat i Vosí prababička Irenka a my ji děkujeme za občerstvení. Dokonce se zde objevila i Vosička Pája, toho času na mateřské dovolené.


Tak co? Nikoho si čert neodnesl? Určitě ne. Už teď se těšíme na další setkání v pravý čas na pravém místě. Čauky :)





8 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
zábava pro všechny generace

Agentura VOSA

bee-1295432_1280.png
  • Facebook Sociální Icon
  • Instagram sociální Icon
bottom of page