top of page
Vyhledat

2019 VOSA Čermná 9. 3.

Karnevaly a Masopust jsou v plném proudu po celé České republice. Nejinak tomu bylo i v obci Čermná, kam jsme se vypravily. Naše Vosí sestava musela být trochu na poslední chvíli poupravena, protože naši Vosí babičku/maminku Irenku položila angína. Přejeme ať se z toho brzy dostane a bude zase v plné síle skotačit s námi. Vosička Verča ochotně přijela, aby partu posílila.

Ihned po příjezdu nám parkování trochu zkomplikovaly plné sudy piva, ale to nám dobrou náladu nezkazilo. Sál se ve dvě hodiny naplnil dětmi v úžasných maskách. A karneval mohl začít. Písnička Hurá, Vosa přijela přilákala na taneční parket děti převlečené za piráty, princezny, pohádkové i filmové postavy a jiné masky. Tolik krásných dětských tvářiček se na nás usmívalo, že jsme byly naplněné energií celé dvě hodiny, co program trval. Ani v Čermné nechybělo vyprávění pohádky O pejskovi a kočičce, jak vařili dort spojené do soutěže a tanečku Narozeniny.




Spoustu zábavy jsme si se všemi užily i s písničkou Na stromě, kde vystupují různá zvířata - pejsek, kočka, ryba, slon, čáp, myš.




Každý tanečník a soutěžící byl odměněn. Tolik nádherných cen, co věnovali pořadatelé, se jen tak nevidí. Radost v dětských očích za každou získanou cenu je k nezaplacení. Bylo to vážně báječné odpoledne. Rodiče báječní, děti báječné. Silný rodinný holčičí tým se ve čtyři hodiny rozloučil písničkou Sofia. A věřte nám, do Čermné se za Vámi zase moc rády podíváme.


Vosí tým: sestry Verča a Bája, sestry Péťa a Ráďa. Obě sourozenecké dvojice jsou mezi sebou sestřenicemi.


Děkujeme mnohokrát pořadatelům za věrnost a opětovné pozvání do Vaši obce. Pochvala letí i rodičům, kteří dětem pomohli s maskami. Milerády se zase potkáme zrovna tam, kde budete. Zkrátka ve správný čas na správném místě. Na viděnou :)














30 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
zábava pro všechny generace

Agentura VOSA

bee-1295432_1280.png
  • Facebook Sociální Icon
  • Instagram sociální Icon
bottom of page