top of page
Vyhledat

2019 VOSA Černý Důl stan 26. 12.

Aktualizováno: 29. 12. 2019

Na svatého Štěpána, jsme připraveni už od rána. Teda spíš od odpoledne ve čtyři hodiny byla Vosa pozvána opět do místního stanu na náměstí. Zde se totiž odehrává spousta akcí, které probíhají po Vánocích. A přišlo mnoho úžasných lidi, aby si s námi zatancovali, zasoutěžili a zazpívali.

Venku to spíše vypadalo na podzimní počasí, ale to nás neodradilo od vánočního veselí. Soutěže jako zdobení stromečků, hod lízem do síťky, hádání písniček z pohádek, kreslení sněhuláků a jiné, přilákaly do stanu spoustu lidí. A protože bez vás by to nešlo, byli jsme rádi za každého človíčka, jež se zúčastnil akce.

Protože Češi rádi jí, proběhla i písnička Cukroví. A rádi se bavíme i s tanečky Hejehajehajehej, Dup dup sem, Optimista nebo Statistika.

Každý nejlepší tanečník byl odměněn nafukovací housenkou. A na koho se housenka nedostala, byla vyhlášena soutěž pro rodiče, nafouknout tuhle obrovskou příšerku pro svou ratolest. Dospěláci se snažili se všech sil potěšit své děťátka. A i to se povedlo.

Na závěr jsme si zazpívali mezinárodní písničku Roličky. A to z plných plic.

Účastníci: Ika, Bája, Míra, Péťa a Ráďa


Děkujeme paní inženýrce za to, že nás pozvala. Děkujeme báječným rodičům za dokonalou atmosféru. Děkujeme za ozvučení. Děkujeme dětem za krásné odpoledne. Ve Vánočním stanu se opět shledáme na Silvestra dopoledne od desíti hodin. Už máme připravené šampaňské Takže špunty budou bouchat i tady. Přijďte za námi, ať to společně oslavíme. Zatím se mějte krásně a ahodja :)



11 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
zábava pro všechny generace

Agentura VOSA

bee-1295432_1280.png
  • Facebook Sociální Icon
  • Instagram sociální Icon
bottom of page