top of page
Vyhledat

2020 VOSA Adršpach karneval 29. 2.

Tento den se objeví jednou za čtyři roky. Výjimečný je z kalendářního hlediska, ale i pro nás, že jsme se mohly zúčastnit místního karnevalu. Tady v adršpašském sále několik let za sebou se jezdíme bavit s dětičkami i rodiči. Moc se nám tu libí, protože jsou zde báječní lidé.

S potleskem nás zdejší přivítali, když jsme zahájily akci znělkou Vosa jede hele Vosa jede. Vzápětí na to proběhla rozcvička a první soutěž s mňamózními podsedáky.

Kolem nás pobíhalo mnoho dětí v úžasných maskách. Radost pohledět. Tou největší radostí byly pro nás výrazy návštěvníků. Úsměvy, nadšení v očích, chuť soutěžit i tancovat.

Nesměly chybět ani nové písničky z Vosí dílničky, například Přísloví, Karkulka, Žížala. Zařazeny byly i známé hitovky Hejahejahejahej, MIX písniček či Laj laj. Soutěžilo se o krásné ceny i nafukovací balónky. Ke konci pořadu pořadatelky vyhlásily nejlepší masky. Bylo moc moc těžké vybrat ty nejkrásnější.

Podívejte se do galerie fotek, co vše za převleky rodiče s dětmi vyrobili.

Vosí rodinná sestava: Ika, Bája, Péťa a Ráďa

Moc děkujeme Barunce za opětovné pozvání. Moc děkujeme za pomoc s aparaturou a rekvizitami. Moc děkujeme za pohoštění (chlebíčky byly mňam mňam). Moc děkujeme za to, že jsme mohli všichni společně strávit odpoledne. A těšíme se na další shledání :)



7 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
zábava pro všechny generace

Agentura VOSA

bee-1295432_1280.png
  • Facebook Sociální Icon
  • Instagram sociální Icon
bottom of page