top of page
Vyhledat

2020 VOSA Jívka karneval 8. 2.

Tak nás tady zase máte. Naše oficiální první vystoupení roku 2020 se odehrálo v obci JÍvka. Už jsme se nemohli dočkat, až všem předvedeme nové soutěže a písničky.


Ve tři hodiny odpoledne startoval program písničkou Vosa jede, hele Vosa jede. Následně se z kouzelné bedny linul tenký hlásek Vosičky Toničky. Někdo ji tam zavřel, chudinku. Tak jsme ji vysvobodili a v bedně na nás číhalo několik tajuplných věcí. Všechny byly postupně zařazeny do programu. Zvídavá očička dětí zářila a hltala každý předmět tažený z bedny. Například sněhulák, Hurvínek, nenafouknutý balónek, banán a meloun a další.

Všechny věci souvisely s následující soutěží nebo písničkou. Vosička Verča nelenila a v dlouhých zimních večerech pro vás skládala nové písničky do programu. Zmíníme třeba Ovoce a zelenina, Přísloví nebo Karkulka. Tu pohádku přeci znáte, že ano? Jak šla Karkulka za babičkou a potkala v lese vlka. Kousek pohádky Verča s Bájou zahrály. Takové pididivadélko.

A protože to byl karneval a děti se předvedly v úžasných maskách, tak těm nejkrásnějším Vosičky rozdaly nafukovací balónek.

No jo, jenže všechny masky byly dokonalé. Co s tím? Tak jsme se dohodly, že každý si odnese balónek a nějakou drobnou mňamku. To by jinak prostě nešlo.


Byli tam: Verča, Míra, Ika, Bája a Ráďa


To byste nevěřili, že to odpoledne před příjezdem na vystoupení se odehrála taková nepříjemná situace. Než jsme se všichni sešli v sále, Vosičky Verča a Ráďa měly drobnou nehodu s autem. Naštěstí se zde, pro ně, objevili strážní andělé v podobě pánů, kteří jim pomohli se vyprostit z příkopu. A představte si, že navštívili i náš program. Za odměnu byl rozdán nafukovací balónek jako dík za záchranu. Tudíž veřejně děkujeme. Díky za vše :)


14 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
zábava pro všechny generace

Agentura VOSA

bee-1295432_1280.png
  • Facebook Sociální Icon
  • Instagram sociální Icon
bottom of page