top of page
Vyhledat

2020 VOSA Radvanice Masopust 22. 2.

Čas Masopustu se blíží rychlostí blesku, a tak Vosičky byly přizvány do obce Radvanice, aby právě tady v místní tělocvičně si tu dobu s dětmi zkrátily. Nesměl chybět ani tradiční průvod v čele s barevným šášulou, který symbolizuje štěstí do dalšího roku. Nechyběl ani medvěd. Víte jaký zvyk drželi naši předci? Pokud zaklepal medvěd na dveře domu, hospodyňka byla povinna si s medvědem zatancovat. Aby další rok byl šťastný a úspěšný. My jsme s medvědem tedy netancovaly, ale s dětmi jsme si zatrsaly i zasoutěžily.

V tělocvičně bylo tak trochu chladno, ale to se po chvíli změnilo, když na program dorazilo mnoho návštěvníků. Zahřáli jsme se písničkami Despacito, Statistika, Hejahejahejahej, Žížala, Přísloví a Laj laj.

Velkou oblibu má soutěž, do které jsme vtáhly i rodiče. Na jejich hlavičky děti stavěly z kroužků pomyslný komín. A co myslíte? Udržely se kroužky? No, ač se pánové snažili ze všech sil na hlavě vše udržet, stejně komín popadal. To však nevadilo. Protože nejdůležitější je, že se pobavíme společně. A to se povedlo.

Dětem byly rozdány nafukovací balónky, předány odměny.

Cíl splněn. Na Masopust jsme byli všichni pohromadě a s úsměvem na tváři.

Vosičky: Ika, Bája, Péťa a Ráďa




10 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
zábava pro všechny generace

Agentura VOSA

bee-1295432_1280.png
  • Facebook Sociální Icon
  • Instagram sociální Icon
bottom of page