top of page
Vyhledat

2020 VOSA Smiřice karneval 23. 2.

Takový únorový den akorát stvořený na karneval. Obec Smiřice nás přivítala hustým deštěm, ale přece si nenecháme pokazit náladu trochou kapek. Program, který začal v patnáct hodin, byl zahájen znělkou Vosa jede hele Vosa jede. S sebou jsme si přivezli kouzelnou bednu, které říkáme Máňa. Krátce po úvodu se z bedny se začal linout tenký hlásek. Představte si, že tam někdo zavřel naši vosičku Toničku. Ta byla vysvobozena tím nejkouzelnějším slůvkem na světě. A to je slovo "prosím".

Po otevření bedny jsme tahali postupně různé rekvizity, symbolizující následující písničku nebo soutěž. Byla to třeba žížala, knížka o přísloví či Červená Karkulka. Vosičky Verča a Bája dětem zahrály krátké divadlo o tom, jak to s tou Karkulí v pohádce tak nějak bylo.

Na karneval dorazilo přes sto dětí v doprovodu rodičů. A každý si odnesl alespoň maličkou odměnu.

A my se kochali krásnými maskami, které rodiče s dětmi připravili. Byly k viděli tradiční masky i modernější. Zkrátka jdeme s dobou.

Na závěr proběhla kratičká dětská diskotéka a Vosí parta se posunuje zase o sál dál, abychom pobavili děti v tomto masopustním období po Královéhradeckém kraji. A tento karneval byl úžasný.


Kdo tam byl: Verča, Míra, Ika, Bája, Péťa a Ráďa - původní vosí sestava


Děkujeme za pozvání na zdejší karneval. Veselilo se, tancovalo, soutěžilo, vyhrávalo. A nás to ohromně bavilo. Ve zdejším sále jsme natočili i nový videoklip, který určitě co nejdříve uvidíme na youtube. Snad se bude líbit. Buďte stále happy jak dva grepy a čau čau čau čau :)



18 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
zábava pro všechny generace

Agentura VOSA

bee-1295432_1280.png
  • Facebook Sociální Icon
  • Instagram sociální Icon
bottom of page