top of page
Vyhledat

2020 VOSA Vlčkovice karneval 1. 3.

Karnevaly se baví mnoho obcí v naší zemi a ani Vlčkovice nebyly výjimkou. I my jsme zavítali do zdejšího sálu. Přivítala nás zde parta skvělých lidí, kteří nám ochotně pomohli se vším co bylo třeba. Dokonce na nás čekalo drobné občerstvení. Příjemné překvapení.

Ve dvě hodiny odpoledne byl odstartován program znělkou a hned se vše rozjelo na plné pecky. Soutěží i tanečků se zúčastnil snad každý, kdo navštívil vlčkovický karneval. Hrálo se o sladké odměny a nafukovací balónky. I to bylo hnacím motorem pro dětí, ale i rodiče.

Perfektní prostředí jsme si vyzdobili sněhuláky Lubošem a Fridošem. A když s námi byli i sněhuláci, nechyběla ani soutěž a taneček o sněhulákovi. Venku to na zimu moc nevypadá, takže bylo třeba si sníh lehce připomenout.

Neopomenuli jsme ani soutěž s barevnými kroužky, kdy děti stavěly na hlavu dobrovolníkům komín.

Rekord sice trhnut nebyl, ale nám to nervy nepocuchalo. Naopak. S ještě větší chutí se soutěžilo a tancovalo. Nafukovací housenku mohl získat když, kdo byl vybrán jako nejlepší tanečník. Bylo složité vybrat toho the best. Proto rodiče dostali možnost si pro své dítko takový balónek nafouknout. Jakmile se začala blížit čtvrtá hodina odpolední, bylo to znamení, že se program chýlí ke konci. Udělali jsme s dětmi společné foto a rozloučili se písní Sofia, která vlila do žil dobrou náladu. A to byl hlavní účel.

Vosili: Ika, Míra, Bája, Péťa a Káťa

Taky se Vám první březnové odpoledne líbilo jako nám? Odjížděli jsme domů s pocitem nadšení, že ty dvě hodinky s Vámi byly bravurní. Díky ještě jednou skvělému kolektivu za pozvání a pomoc. Všechno bylo dokonalé. Věříme, že se zase setkáme v pravý čas na pravém místě. Tak čau čau čau :)


13 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
zábava pro všechny generace

Agentura VOSA

bee-1295432_1280.png
  • Facebook Sociální Icon
  • Instagram sociální Icon
bottom of page