top of page
Vyhledat

2021 VOSA Dobřenice 11.9.

Aktualizováno: 13. 9. 2021

Máte rádi kotlíkový guláš? My tedy ano! Proto jsme moc rády, že Vosičky byly přizvány na akci dobrovolných hasičů, kde se soutěžilo o nejlepší kotlíkový guláš.

A abychom si zkrátili čas čekáním na tu mňamku, společně jsme si mohli zaskotačit na Vosím programu, který se konal hned vedle té velké slávy. Cibulka a gulášové koření vonělo na třicet kilometrů daleko. A co děti? Ty nádherně soutěžily, zpívaly i tancovaly.

Nesměla chybět soutěž jako hod molitanovým podsedákem, stavění barevných kroužků na hlavu, pohádkové hádání písniček, zdobení stromů a jiné. A takových šikovných tanečníků se sešlo na jedné hromadě na písničky Karkulka, Ruce vzhůru nebo Statistika.

Hodinová ručička se chýlila ke čtvrté hodině odpolední a to byla stopka pro účastníky gulášové soutěže a také závěr Vosího představení. A teď dost řečí, jde se ochutnávat.


Kdo tam byl: Verča, Ika a Bája


Děkujeme za milé pozvání, děkujeme Zdendovi "Bačovi" za vynikající gulášek, děkujeme za občerstvení, děkujeme za možnost být na tak skvělé akci. Osm soutěžících předvedlo své kulinářské umění a můžeme říct, že po ochutnávce jejich kotlíkových gulášků nám chuťové buňky budou ještě dlouho plesat. Takže na viděnou a ahoj ahoj ahoj :)


Všechny fotečky najdete na VOSÍM FACEBOOKU nebo na ZONERAMA



7 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
zábava pro všechny generace

Agentura VOSA

bee-1295432_1280.png
  • Facebook Sociální Icon
  • Instagram sociální Icon
bottom of page