top of page
Vyhledat

2021 VOSA Lázně Bělohrad 18.9.

Podzim. Slovo, pod kterým si každý představíme něco jiného. Někdo barevné listí, jiný zase bahnité cesty nebo chladná rána. Astronomicky ho ještě tedy nemáme, ale kalendářně ano. A v Lázních Bělohrad několikátým rokem mají slavnost "jablek a cibule". Což vlastně k podzimu patří. Na oslavu byly přizvány i Vosičky, aby zde strávily hodinku a půl mezi návštěvníky, kteří se rozhodli navštívit tuto krásnou akci.

Od jedné hodiny odpolední jsme před hlavním pódiem začaly tancovat a soutěžit. Nesměly chybět ani nafukovací balónky. Ty dostávaly děti za tancování.

Co se vlastně před pódiem odehrávalo? Hry a soutěže jako poznávání ovoce a zeleniny, hádání písniček z pohádek, malování Jožina z bažin a také stavění komínů z barevných kroužků.

A jak děti krásně tancovaly na písničky Hlídač krav, Dělání, Není nutno nebo Mamma Mia. Hodinová ručička pomalu mířila k půl třetí a to bylo znamení, že se budeme muset rozloučit. Udělali jsme si ještě společné foto jako památku na skvělé odpoledne.

Kdo tam byl: Verča, Ika, Bája a Ráďa


Velké díky patří pořadatelům za uskutečnění akce. Díky posíláme i panu zvukaři za ozvučení. A ohromné díky patří i všem zúčastněným, že jste nás v tom nenechali samotné a mohli jsme se setkat a strávit společně čas. Těšíme se na další setkání. Čau čau :)



Veškeré fotky najdete ZDE NA FACEBOOKU


18 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
zábava pro všechny generace

Agentura VOSA

bee-1295432_1280.png
  • Facebook Sociální Icon
  • Instagram sociální Icon
bottom of page