top of page
Vyhledat

2021 VOSA Nový Bydžov 4.9.

Aktualizováno: 13. 9. 2021

Máte rádi jídlo? Kdo by neměl. Mnoho hladových strávníků se sešlo v novobydžovském parku, kde se konal Food Festival. Místo plné jídla. Místo dokonalých vůní. Místo, kam zavítaly i Vosičky.

V deset hodin dopoledne jsme se mohli vidět před hlavním pódiem, které bylo určeno ne ke konzumaci jídla, ale ke kulturním zážitkům.

Vosičky to rozjely s plnou parádou. Přes znělku až po podlézání pod tyčí. Návštěvníci se jen hrnuli. Najednou bylo kolem nás tolik krásných lidí s usměvavými tvářemi. Snad největší úspěch měla soutěž s barevnými kroužky. Dva dobrovolníci se uvolili, aby nehybně seděli na židli a dětičky kolem nich skákaly a dávaly jim kroužky na hlavu.

Jako odměnu za sedavý výkon dostali pánové nafukovací balónek. Čas oběda se blížil a blížil se i závěr našeho programu. Rozloučily jsme se s dětmi a rodiči písní Mamma Mia a darovaly deset nafukovacích žížal pro the best tanečníky. To bylo radosti.

Kdo tam byl: Verča, Ika, Bája, Péťa a Pája Králičice


Děkujeme za milé pozvání a velké díky patří i za výtečný oběd ve formě řízku s bramborovým salátem. Takový malý nácvik na Vánoce. Moc se nám u Vás líbilo a budeme se těšit na další setkání. Na shledanou :)

Všechny fotečky najdete na FACEBOOKU nebo na ZONERAMA

7 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
zábava pro všechny generace

Agentura VOSA

bee-1295432_1280.png
  • Facebook Sociální Icon
  • Instagram sociální Icon
bottom of page