top of page
Vyhledat

2021 VOSA Trutnov ABB půlmaraton Parašuťák 5.9.

Aktualizováno: 13. 9. 2021

Sportovci, nastražte uši! Pátého září si porovnávali síly běžci, kteří se zúčastnili půlmaratonu na trutnovském Parašuťáku, nebo chcete-li na Paradráze.

A nešlo jen o půlmaraton. Bylo zde několik kategorií. Běhat mohly i malé děti. Snad nejmladšímu závodníkovi Šimonkovi jsou pouhé dva roky.

A abychom se na to sportování patřičně rozcvičili, přijely Vosičky, se kterými se robátka zabavila ještě před tím, než vypuklo závodní nadšení. Proběhly především sportovní soutěže a svižné písničky, protože bylo nutné nevychladnout a udržet si tempo.

Pro všechny děti byl k dispozici koutek, kde Justýnka zmalovala dětem obličeje alá Facepaiting. A pro všecky děti byl po závodě připraven nafukovací balónek. Po odstartování hlavního závodu dospěláků, Vosičky ještě dostaly čas si s děťátky zasoutěžit a zatancovat. Snažily jsme se do té chvíle vpasovat co nejvíce. A bylo to super.

Kdo tam byl: Míra, Ika, Bája, Péťa a Ráďa

Malířka na obličej: Justýnka


Gratulujeme všem zúčastněným za skvělé výkony a hlavně za odvahu se do toho pustit po hlavě. Děkujeme za pozvání mezi Vás a moc si ceníme důvěry a věrnosti. Třikrát hurá všem! Těšíme se až se společně někdy někde sejdeme. Ahoj ahoj ahoj :)

Veškeré fotečky najdete na FACEBOOKU nebo na ZONERAMA



4 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
zábava pro všechny generace

Agentura VOSA

bee-1295432_1280.png
  • Facebook Sociální Icon
  • Instagram sociální Icon
bottom of page