top of page
Vyhledat

2022 VOSA Syrovátka 26.6.

Aktualizováno: 2. 7. 2022

Tento letní den by se dal nazvat jedním slovem - pařák. Tak ohromné teplo jsme hodně dlouho nezažili. Proto obdivujeme všechny zúčastněné, že oželeli ochlazení u vody a dorazili na fotbalové hřiště, aby s námi strávili horké odpoledne.

Ale stálo to za to. Děti byly ukázněné, milé a hodné. Poslušně se vrhly do jakékoli činnosti. Chuť vyhrát nafukovací balónek byla obrovská.

A co se na hřišti odehrávalo? Soutěže hod kroužkem na jednorožce, sbírání rybiček, zdobení stromu, bublifukování, let vlaštovky a jiné. Zkrátka program byl pestrý.

Písničky a tanečky byly také. Tak pojď tancovat, Despacito, Optimista, Karkulka, Žížala a další. Ratolesti pravidelně doplňovaly tekutiny, takže pitný režim probíhal pravidelně. Velká poklona všem, kteří to s námi na tom horkém hřišti vydrželi.


Kdo tam byl: Ika, Bája, Péťa a Ráďa


Děkujeme za opětovné pozvání k Vám do obce. Děkujeme za osvěžení ve formě vychlazené vody. Děkujeme za přízeň. Snad všichni odešli domů bez úpalu a spálené pokožky. Prázdniny tu budou každou chvíli, tak se všichni těšíme. Čau :)




Všechny fotečky najdete ZDE NA FACEBOOKU nebo na ZONERAMA

10 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
zábava pro všechny generace

Agentura VOSA

bee-1295432_1280.png
  • Facebook Sociální Icon
  • Instagram sociální Icon
bottom of page