top of page
Vyhledat

2022 VOSA Černý Důl stan 26.12.

Mám malý stan, mně na nohy táhne... Ale ne! V Černém Dole na náměstí je veliký stan a nikomu na nohy netáhne, protože je krásně vyhřáty teplomety. Druhý sváteční den, na Štěpána, Vosičky vyrazily již několikátým rokem mezi černodoláky i mezi návštěvníky obce do stanu, abychom se po dvě hodiny vánočně poveselily.

Po čtvrté hodině odpolední se přístřešek naplnil nadšenci hudby i dobého svařeného vína, které vonělo na celé okolí i do Pece pod Sněžkou. S dětmi i rodiči se krásně spolupracovalo. Všichni byli milí, vstřícní a ochotní.

Dobrá nálada se linula na míle daleko. Jakožto vánoční hrátky, jsme neopomenuli sváteční písně, soutěže i tanečky. Ale občas jsme si odskočili jinam. Například s písní Despacito nebo No tak leť. Rodiče s dětmi utvořili z nafukovacích balónků luxusní vánočky.

Ač nejedlé, byly oku lahodící. Dva šikovní mladíci Tomáš a Milan, si nechali na hlavu postavit komín z barevných kroužků. Odpoledne bylo završeno hodem lízátkem do síťky a závěrečným tanečkem.



Kdo tam byl: Ika, Bája, Péťa a Ráďa


Děkujeme paní Vaňátkové za věrnost a opětovné pozvání. A budeme se těšit 28.12.2022 zde ve stanu na další společné chvíle. Čau :)




Všechny fotečky z odpoledne najdete ZDE NA FACEBOOKU



12 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
zábava pro všechny generace

Agentura VOSA

bee-1295432_1280.png
  • Facebook Sociální Icon
  • Instagram sociální Icon
bottom of page