top of page
Vyhledat

2022 VOSA Česká Čermná 11.6.

Aktualizováno: 19. 6. 2022

Konečně počasí, které se hodí na červen. Sluníčko, teplíčko. A Vosičky vylétají z hnízda zase dál. Navštívily jsme obec Česká Čermná, kde jsme byly vůbec poprvé.

Po příjezdu nás čekalo moc milých lidí, kteří nám hned nabídli pomoc, kávu, pití i občerstvení. To bylo velmi milé. Cesta sem byla klikatá, proto nám lahodné osvěžení přišlo k duhu. Od čtvrté hodiny odpolední se sešli rodiče i děti před náš žlutý stan a akce mohla začít.

Soutěžila všechna robátka a každé dítě si odneslo nějakou tu odměnu. Zapojily jsme si rodičáky, aby dětem nafoukli nafukovací housenku.

Nechyběly ani písničky a tanečky. Hejahejahejahej, No tak leť, Despacito, Na stromě a jiné. Když se začalo chýlit k šesté hodně, rozhodly jsme se, že by bylo fajn si podlézt pod tyčí, kterou jsme dávaly níž a níž. Nakonec se jelo na tři kola a zapojili se i dospěláci. Na závěr proběhlo společné foto a tanec se všemi účastníky.


Kdo tam byl: Ika, Bája, Péťa, Ráďa a Justýnka


Děkujeme za pozvání, bylo to u Vás báječné. Děkujeme za občerstvení před i po programu. Děkujeme, že jsme si mohli všichni užít krásné odpoledne. Čau :)



Veškeré fotečky najdete ZDE NA FACEBOOKU nebo na ZONERAMA



19 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
zábava pro všechny generace

Agentura VOSA

bee-1295432_1280.png
  • Facebook Sociální Icon
  • Instagram sociální Icon
bottom of page