top of page
Vyhledat

2023 VOSA Lázně Bělohrad

Ten krásný pocit, že po tak dlouhé zimě sluníčko opět vytasilo své paprsky. Nešlo si lépe naplánovat otevření lázeňské sezóny v obci Lázně Bělohrad. Společně s ostatními otevíraly sezónu i Vosičky.

Přesně v poledne, tzn. 12:00 hodin, se rozjížděla znělka Vosa jede, hele Vosa jede a celé dvě hodiny se děti (ani my) nezastavily. Ještě jsme se všichni nestačili nadechnout a už už se soutěžilo hodem do popelnice, lovení rybiček, kreslení, zdobení stromečků... A největší úspěch byl, jako vždy, podlez pod tyčí. Tam se každý mohl vyřádit a ukázat svůj osobitý styl, jak nejlépe laťku podlézt.

Tradičně musely proběhnout i písničky a tanečky, za které robátka dostávala nafukovací housenky. Pokud se na někoho nedostalo, měli rodiče možnost si pro svou ratolest takový balónek nafouknout. K našemu překvapení se každému z dospělých opravdu podařilo si celou housenku odnést.

Cink cink, pomalá odbíjí druhá hodina odpolední a to je apel k tomu, abychom se s dětmi rozloučily a jely o štaci dál. Po celé dvě hodiny naše šikovná malířka Týnka zdobila obličeje návštěvníků, kteří měli o tuto službu zájem. Po druhé hodině ji s radostí vystřídala Pája Králičice. Parádní.


Kdo tam byl: Bája, Péťa, Pája Králičice Péťa Blondgirl, Týnka jako malířka a dva úžasní asistenti, pomocníci a řidiči Leoš a Radek


Je skvělé, že spolu můžeme trávit čas na tak příjemném místě. Děkujeme za lístky na mňamky. Děkujeme za pozvání. Čerpejte energii ze sluníčka a pomalu už se všichni těšíme na léto. Zase někdy někde čau :)


Všechny fotečky najdete ZDE NA FACEBOOKU



4 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
zábava pro všechny generace

Agentura VOSA

bee-1295432_1280.png
  • Facebook Sociální Icon
  • Instagram sociální Icon
bottom of page