top of page
Vyhledat

2023 VOSA Smiřice U Apače 27.5.

Na betonovém plácku U Apače se Vosičky představily již poněkolikáté.

Přesně odbila půl čtvrtá odpolední a do uší návštěvníků se linula znělka Vosa jede, hele Vosa jede. Kolem Vosiček se shromáždil úctyhodný počet dětí. A hned byli všechny zapojeny. Hod rybičkou do síťky byla první seznamovací soutěž. Nebyly opomenuty ani barevné kroužky.

I lovení rybiček zaznamenal velký úspěch. A co teprve takový barevný padák.

Všechny úkoly byly splněny na výbornou. Včetně písniček a tanečků. Před žlutým stanem se rozdávaly nafukovací balónky v podobě housenky. A to jako odměna pro nejlepší tanečníky. Což je poměrně těžké zvolit toho nejlepšího, protože všichni by si odměnu zasloužili. Ovšem, proto bylo zvolena soutěž pro rodiče, aby osobně nafoukali svým robátkům balónek. A to se také zadařilo. Okolo půl šesté se už hodně rodin odebralo do svých domovů, ale s posledními nadšenci jsme si ještě společně zatancovali.


Kdo tam byl: Ika, Bája, Péťa a Nina


Děkujeme za pozvání do tak milého prostředí. Děkujeme za společně strávený čas. Děkujeme za ozvučení. A hlavně děkujeme za naplnění našich kručících žaludků smaženým sýrem. Mňam mňam. Jaro se nám ukazuje v plném proudu a my věříme, že se opět společně sejdeme. Zase někdy někde čau :)



Všechny fotečky najdete ZDE NA FACEBOOKU


7 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
zábava pro všechny generace

Agentura VOSA

bee-1295432_1280.png
  • Facebook Sociální Icon
  • Instagram sociální Icon
bottom of page