top of page
Vyhledat

Hurá, VOSA přijela do Travčic

Poslední březnová neděle patřila karnevalování v Travčicích (okr. Litoměřice) a je nám velkým potěšením, že i letos byla VOSA při tom! Děti byly pozorné, nadšené a šikovné! Věnovaly veškerou energii do soutěží a tanečků, aby získaly nafukovací balónek, který prostě nikdy nezklame.


Děti to neměly zcela jednoduché, protože písničky, které VOSA představila, pro ně byly zcela nové - dokonce zazněla i jedna zcela žhavá novinka s názvem Heja hej, tak si s námi zazpívej. Kupodivu se to vše velice rychle naučily, což bylo odměnou pro autorku písniček. "Písničky pro děti skládám tak, aby byly opravdu jednoduché a děti si je brzy osvojily!" hovoří o zcela nových autorských písních moderátorka pořadů Veronika. Můžeme prozradit, že je plánováno natáčení videoklipů k našim písničkám, které brzy budete moci zhlédnout na youtube.


Krom Veroniky dorazily do Travčic VOSIČKY Irenka, Radka a Káťa a nemohl chybět ani náš manažer, fotograf a šofér Míra, který pro Vás vše zdokumentoval. Mrkněte na fotečky, lajkujte, sdílejte a užívejte si JARO!!!!!


Díky za pozvání TRAVČICE - pokaždé super nálada v krásném sále!




15 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
zábava pro všechny generace

Agentura VOSA

bee-1295432_1280.png
  • Facebook Sociální Icon
  • Instagram sociální Icon
bottom of page