top of page
Vyhledat

Karneval Kunčice - dvě mámy v akci!

Celkem na poslední chvilku byla VOSA povolána na karneval do Kunčič, ale máme radost, že jsme mohly dorazit alespoň v menším složení - tedy Veronika Vosáhlová & Pavlína Králíková.


Dvě dvojnásobné maminy si odskočily od svých dětiček zařádit s rošťáky do Kunčic okr. Hradec Králové v neděli 10. března a byl to karneval jak se patří! Hurá VOSA přijela znělo hned na začátku a pak už se soutěžilo a tančilo o sto šest - jako vždy soutěží všichni! Bombardovaly jsme s dětmi banán a meloun, pekly jsme narozeninový dort s pejskem a kočičkou, hádaly zvuky zvířat a ocitli se s písničkou dokonce i na stromě.


Na povel se sedalo na zem, dávaly ruce vzhůru, točilo se kolem štěstí, podlézalo pod tyčí a modelovaly se balónky. Tak nějak by se dalo shrnout karnevalové odpoledne v Kunčicích, které jsme si s dětmi moc užily!!!


Ostatní z vosího týmu se léčí doma s angínou a některé vosičky si odskočily na wellness pobyt - holky, vůbec Vám to nezávidíme :) Karneval je lepší wellness než perličková koupel a angínu? Brrrr tak tu nikdo nechceme a přejeme Mírovi a Irence brzké uzdravení! Petra s Radkou nám snad na tom wellness pobytu moc nezlenivějí, protože za týden tu budou další dva karnevaly. VOSA JEDE!!!!!





20 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
zábava pro všechny generace

Agentura VOSA

bee-1295432_1280.png
  • Facebook Sociální Icon
  • Instagram sociální Icon
bottom of page