top of page
Vyhledat

Kratonohy - další povedený karneval!

Další letošní (nikoli však poslední karneval) v obci Kratonohy se uskutečnil v neděli 17. března v místním sále. Pořádal jej Spolek pro Kratonohy za podpory Obce Kratonohy - a jelikož jsou Kratonohy hned po Trutnovu naším druhým sídlem, VOSA nemohla chybět! Celou akci dirigovala domácí vosička Veronika a společně s ní si s dětmi hrála i děvčata Radka & Pavlína (mimochodem další Kratonožačka).


Když bylo krátce po třetí hodině, kdy měl karneval odstartovat, bylo v sále ještě docela poloprázdno, ale to se během následujících minut postupně měnilo a dětiček přibývalo. Nakonec soutěžilo a tančilo téměř 50 dětí a nezapomněli jsme zapojit i jejich doprovod, aby se moc nenudil. Rodiče si s dětmi měli možnost zatančit mazurku, zúčastnit se podlézání pod tyčí nebo nafukování obřích housenek. Nejvíc nás dostaly maminky s miminky v nosítkách, které nejen tančily, ale dokonce se nebály ani soutěže podlézání pod tyčí s díťátkem na prsou! Pecka!!!


V programu nechyběly naše autorské písničky, které se děti velice rychle naučili, což nám dělá velkou radost. Pořadatelé navíc měli připravenou super tombolu, ve které vyhrává postupně vlastně úplně každý, kdo dorazil - takže nechybí napětí, ale i radost pro všechny.


Den před karnevalem se konal také Fialkový ples, kde účinkovala naše kapela VOSA BAND a z předchozího dne byla zanechána krásná vkusná výzdoba, kterou připravila velice šikovná Alenka Váňová. Velké zásluhy na realizaci měli dále ženy ze Spolku pro Kratonohy, a to Iveta Borůvková a Lucie Šimková + další skvělé aktivní ženy, které jsou pro obec velkým hnacím motorem. Děkujeme i panu starostovi Petru Šatalíkovi, že se zasloužil o to, aby vstupné na karneval bylo zdarma!





27 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
zábava pro všechny generace

Agentura VOSA

bee-1295432_1280.png
  • Facebook Sociální Icon
  • Instagram sociální Icon
bottom of page