top of page
Vyhledat

VOSA přijela na pouť do Ústí nad Orlicí

neděle 18. srpna 2019 - Ústí nad Orlicí - park Kocianka


Byl horký letní den a VOSA dorazila do Ústí nad Orlicí na pouť do krásného prostředí parku Kocianka. Co si budeme povídat - bylo nám pořádné horko! A co teprve dětičkám, které se neváhaly zapojit i v tomto parnu. Soutěžení a tancování na přímém sluníčku nám dalo zabrat, ale i tak jsme si to jako vždy užívali! Zazněly písničky No tak leť, Narozeniny, Na stromě, Heja hej a kolem padáku jsme kroužili se známou melodií Statistika nuda je. Nuda to ale rozhodně nebyla!


Zvládli jsme vychytat všechny příšerky z našeho rybníčku, upekli jsme dort, ozdobili stromečky, házeli kroužky přes celý amfiteátr a s písničkou Hurá hurá milá teto jsme doletěli až k moři.

Velký obdiv patří dětem, které vydržely celé dvě hodiny a na druhou stranu chápeme, že mnozí po pár soutěžích dali přednost pouťovým atrakcím nebo se raději uchýlili přímo někam k vodě. Ti, co vydrželi do konce, obdrželi jako odměnu vymodelovaná zvířátka.


Program jsme završili optimisticky písničkou Kočka na okně a v propocených vosích kostýmech jsme všechna fidlátka naházeli do vosího auta a bzzzzz zase o dům dál! Díky za pozvání Tomáši Fiedlerovi a chválíme organizaci tak sympatické akce! Škoda, že jsme museli pospíchat za vlastními ratolestmi a ani jsme nevyzkoušeli žádnou z lákavých atrakcí - příště naše děti vezmeme rozhodně s sebou, protože lákadel tam byla opravdu hromada.





14 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
zábava pro všechny generace

Agentura VOSA

bee-1295432_1280.png
  • Facebook Sociální Icon
  • Instagram sociální Icon
bottom of page