top of page
Vyhledat

2019 VOSA Jesenná 24. 8.

Tedy, ty prázdniny utekly jako voda. Už tu máme finiš srpna a brzy se děti budou chystat do školních lavic a lidé si užívají poslední chvíle dovolené. Dvacátého čtvrtého srpna jsme si navlékly pruhované oblečky na koupališti v obci Jesenná.



Cesta sem byla klikatá a plná zatáček. Naše žaludky chtěly volat SOS, ale všechno jsme dovezli tak, jak bylo potřeba. Ve dvě hodiny odpoledne už hrála znělka Hurá, Vosa přijela. Po krátkém ostýchání dětí se tam sešla desítka účastníků. A už to jelo jako po másle. I když by máslo v tom teple pěkně roztálo. Sluníčko pálilo do našich tváří. Ale soutěže a písničky a tanečky a odměny a balónky skrz parno jistojistě proběhly.


Narozeniny, zdobení stromů, hod podsedákem, hod hopíkem, barevné kroužky, barevný padák - takové soutěže.



Mezi písničky jsme zařadily Tak pojď tancovat, Na stromě, Hejahejahejahej, Statistiku, Mix a ještě další. Celé dvě hodinky jsme si hráli a tancovali.



Místní koupaliště bylo opravdu moc pěkné, čisté a udržované. To se nám líbí. Třeba se příště stihneme i vykoupat. Místo toho jsme se v bufetu naládovali klobáskou a hranolky. Po dvou hodinách nás přepadl opravdu velký hlad. A dodržovat pitní režim bylo také moc důležité. Zdejší limča nám přišla k chuti.


Vosili: Ika, Bája, Míra, Péťa a Ráďa


Pokud budete mít v létě cestu okolo Jesenné (blízko Semil), určitě tady to koupaliště navštivte a smočte se ve vodě. Je to tam fakt krásné. Děkujeme za pozvání hlavní organizátorce akce paní Urbanové za krásné přijetí a vůbec za to, že jsme se zde mohli setkat. Doklepte zbytek prázdnin ve zdraví a hurá do nového školního roku. Těšíme se na další setkání s kýmkoli a kdekoli :)








5 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
zábava pro všechny generace

Agentura VOSA

bee-1295432_1280.png
  • Facebook Sociální Icon
  • Instagram sociální Icon
bottom of page