top of page
Vyhledat

2019 VOSA Rtyně v Podkrkonoší Hrátky s Barborkou 1. 12.

První prosincový den a zároveň první adventní neděle patřila akci, která se konala ve Rtyni v Podkrkonoší s názvem Hrátky s Barborkou. Odpoledne ve tři hodiny odstartovalo představení místních tanečních škol. Jakmile odbíjela čtvrtá hodina odpoledne, začala svůj program Vosa.

Vosičky se snažily do děje zapojit malé i velké. Velkým pomocníkem nám byla bedna Máňa, která schovávala různé věci. Vosičku Toničku, váleček na nudle, vločku, zpěvník koled a taky sníh. Proč? Protože každá z těch rekvizit byla symbolem pro taneček nebo soutěž.

Na hlavním pódiu se odehrálo takových věcí. I kousek pod ním bylo veselo. Zdobil se Vánoční stromeček, tancovalo s barevným padákem a trsalo na písničky složené originálně Vosičkou Verčou.

Malý kousek od nás čekal na děti skákací hrad, malování na obličej a fotokoutek.

Opodál byly připraveny pro účastníky stánky s drobným zbožím a baštou. Moc krásných dětí a lidí se přišlo podívat. Venku mrzlo až praštilo a my se krásně hřáli v sále. To bylo potěšeníčko.


Vosili: Verča, Bája, Míra, Ika, Péťa a Ráďa

Malířky: Káťa a Pája alias Králičice

Fotograf a pomocík: David


Děkujeme za opětovné pozvání do Rtyně v Podkrkonoší. Zimní čas máme právě tady a teď a my se těšíme na další setkání s vámi všemi. Čauky přátelé :)




10 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
zábava pro všechny generace

Agentura VOSA

bee-1295432_1280.png
  • Facebook Sociální Icon
  • Instagram sociální Icon
bottom of page