top of page
Vyhledat

2019 VOSA Trutnov pro SKBÚ ZŠ kpt. Jaroše 13. 12.


Obléknout žlutočerné uniformy a jdeme to. Vosíme na domácí půdě v Trutnově pro učedníky bojových sportů. Po předání pohárů a ukázek karate vletíme do víru soutěží a písniček. Přivítáme se znělkou Vosa jede, hele Vosa jede, vzápětí hned soutěžíme s mňamozními podseáky, tancujeme na známé hity i na songy složené Vosí zpěvačkou Verčou.

Taky rozdáváme mega nafukovací balónky.

Šanci získat nafukovací balónek měli i rodiče, kteří dostali za úkol nafučet vzduch do barevné housenky. Představte si, že jedna super ochotná mamina foukala hned dvě najednou.

To tady ještě nebylo. Ač se neumístila na prvním místě, patří ji naše poklona a obdiv. Dokázala to. Na závěr jsme si zapěli Vánoce přicházejí.

Na čase je zabalit věci a nanosit do auta. Venku nás mile překvapila krásná sněhová nadílka. Prostě padá padá sníh. To se k prosince hodí maximálně.


Vosí banda: Ika, Bája, Péťa a Ráďa.


Ani nevíte, jak moc jsme vděčné za pomoc všem dobrovolníkům, kteří nám odnosili věci z auta a zase zpátky do auta. Zasloužíte si medaili. Díky Tomášovi za věrnost a opětovné pozvání na tuto akci. Nás to ohromně bavilo. Přejeme Veselé Vánoce a buďte stále jak báječní. Čauky :)


10 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
zábava pro všechny generace

Agentura VOSA

bee-1295432_1280.png
  • Facebook Sociální Icon
  • Instagram sociální Icon
bottom of page