top of page
Vyhledat

2019 VOSA Zachrašťany 25. 5.

Aktualizováno: 26. 5. 2019

Do této obce jsme zavítali poprvé. Nové tváře, nové prostředí. Na paloučku jsme si postavili náš žlutý vosí stan a okolo půl třetí odpoledne byl program zahájen znělkou Hurá, Vosa přijela. A hrátky mohly začít. Hod ovocem na cíl, tanečky s barevnými kroužky, pečení dortu s pejskem a kočičkou.





Vosička Ráďa se převlékla do kostýmu klauna a obdarovala všechny děti balónky, které s láskou umotala.




Program vystřídal kovboj Jimmy se svým koníkem a také jsme se mohli pokochat tanečním vystoupením. Sluníčko peklo natolik, že vosí kůže začala chytat červenou barvu. No, krém po opalování je dnes naším nejlepším přítelem. Ovšem teplé počasí se nedrželo po celé odpoledne. V jednu chvilku se přihnal celkem silný vítr. Museli jsme zabezpečit stan, aby neuletěl až do Nového Bydžova. Ale slunce potom opět vykouklo. A tak jsme mohly do programu zařadit i barevný padák s písničkou Houpání.




Songů bylo zařazeno hned několik. Například No tak leť, Narozeniny, Hejahejahejahej a ještě pár dalších. Areál byl vybaven i skákacím hradem, jízdou kočárem, jízdou na koni. Nechybělo ani vysokozdvižné auto. Nechali jste se vynést několik metrů nad obec a mohli se kochat okolím. Akci navštívila i malá dceruška Vosičky Verči - Pepinka. Nechyběl ani její muž.




Po skončení vosího programu nastoupila skupina VOSA BAND. Jako tečka na dortu bylo i letní kino.


Vosičky: Verča, Bája, Ika, Péťa, Ráďa. Důležitý doprovod byl Míra a později i muzikant Leoš.


Velké díky patří pořadatelům za pozvání. Díky i Vám, zúčastněným, kteří jste dorazili. Vosičky připálené od sluníčka vyrazily zase zpět do Trutnova. Ale s klidem na duši, že nám u Vás bylo krásně :)








35 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
zábava pro všechny generace

Agentura VOSA

bee-1295432_1280.png
  • Facebook Sociální Icon
  • Instagram sociální Icon
bottom of page