top of page
Vyhledat

2020 VOSA Trutnov Uffo Dětský ples 8. 3.

Aktualizováno: 20. 3. 2020

Druhý ročník Dětského plesu se odehrál ve společenském centru Uffo na Mezinárodní den žen. Rodiče s dětmi se ohákli do společenské róby a dorazili na čtvrtou hodinu odpoledne, kdy byl ples zahájen. Kluci v kvádru jako malí fešáci a holčičky v šatech jako malé princezny. Radost pohledět.

Moderátor Tomáš mluveným slovem přivítal přicházející a Vosa roztancovala sál písničkami z Vosí dílničky. Po krátkém vstupu nastoupily dětičky z taneční školy, aby zatancovaly tance, jenž nacvičily.

Nesměl chybět ani kouzelník, který předvedl své bravurní magické číslo.


A co Vosičky? Protože se na plese tančí, tak se trsalo téměř po celou dobu. Nechyběly písničky Hejahehahejahej, Hlídač krav, Žížala nebo Přísloví. Na takovém veselí je vždy kapela, a tak Vosička Verča zazpívala písničku Já jsem muzikant, u které jsme se také tancovalo.

Nebyly opomenuty ani klasické plesové songy jako je Mazurka či Ptačí tanec.

To na plese nesmí chybět. Zábava se chýlila ke konci, a tak byly rozdány nafukovací balónky pro ty nejlepší tanečníky. Což bylo dost těžké vybrat. Všichni byli úžasní.

Kdo tam byl: Verča, Míra, Ika, Bája, Péťa a Ráďa

Vosí tým doprovodily i naše milované děti, které se zapojily do víru tance. Mezi diváky jsme našli i již naši pětinásobnou prababičku (jež si s námi zatančila Mazurku). Děkujeme za skvělé ozvučení i za to, že jste na ples dorazili a netrávili nedělní odpoledne doma. Těšíme se na další společné shledání. Zpívejte si a tancujte, protože to udržuje v těle zdravého ducha. Na prstech ruky odpočítáváme dny, kdy přijde teplé a voňavé jaro. Mějte se krásně a zase někdy někde ahoj ahoj ahoj :)


14 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
zábava pro všechny generace

Agentura VOSA

bee-1295432_1280.png
  • Facebook Sociální Icon
  • Instagram sociální Icon
bottom of page