top of page
Vyhledat

2020 VOSA Čermná karneval 7. 3.

Ťuk ťuk. Slyšíte? Jaro už klepe na dveře. Ale zatím se k nám jen lehce dobývá. Ještě si užíváme zimního a karnevalového období. Do obce Čermná jezdíme bavit děti už nějaký ten pátek a tuze se nám u vás líbí. Je to místo plné dobré energie a báječných lidí.

Ve dvě hodiny odpoledne byla akce zahájena a před námi se objevilo mnoho dětí převlečených do různorodých kostýmů. Pohádkové postavy, zvířátka, nadpřirozené bytosti i moderní kuriozity.

Do soutěží pořadatelé věnovali spoustu cen, které potěší hlavně dětský jazýček. Naší snahou bylo, aby každý účastník si odnesl odměnu.

Soutěžilo se v kreslení sněhuláků, házení hamburgerů (ne opravdových, ale bonbónových), kutálení podsedákem a další.

Abychom jen tak neposedávali, tancovalo se o sto šest. Pro nejlepší tanečníky byly nafouknuty balónky.

A rodiče měli možnost pro svou ratolest získat ohromnou housenku. A jak? Sami si ji nafoukli. Plíce místních jsou opravdu mohutné, protože mamky a taťkové fučeli co nejvíc mohli. Do programu jsme zařadili i písničky z Vosí dílničky jako například Hejahejahejahej, Sněhulák, Žížala nebo Přísloví. Celé odpoledne s vámi bylo úžasné. Tak moc se nám líbilo.

Účinkující: Ika, Míra, Bája, Péťa a Ráďa

Ani nevíme, po kolikáté jsme navštívili zdejší sál, ale návštěvníci jsou zde vždy skvělí. Zůstaňte pořád takoví a těší nás vaše stálá přízeň. Placáka na ruku a čau :)



18 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
zábava pro všechny generace

Agentura VOSA

bee-1295432_1280.png
  • Facebook Sociální Icon
  • Instagram sociální Icon
bottom of page