top of page
Vyhledat

2021 VOSA Borohrádek 28.8.

Aktualizováno: 2. 9. 2021

Nezvyklé srpnové studené počasí se nám ukazuje v plné síle. Déšť střídá sluníčko, a tak jsou venkovní akce sázkou do loterie, jak tedy budou probíhat. V obci Borohrádek se po našem příjezdu počasí umoudřilo a nespadla ani kapička deště. To nás moc potěšilo.

Do Borohrádku Vosičky zavítaly poněkolikáté a vždy se zde setkáváme s milými osůbkami. Před hlavním pódiem jsme si rozbalily tradičně žlutý stan a o půl třetí odpoledne byl Vosí program zahájen milou moderátorkou. A my měli na děti jen hodinu čas, tudíž jsme se do toho pustily s velkou parádou.

Tanečky a soutěže na sebe navazovaly, děti nádherně spolupracovaly a do soutěží se zapojili i někteří dospěláci.

Rozdalo se mnoho nafukovacích balónků. Je úžasné pozorovat radost v dětských očích, když tu nafouklou gumovou věc dostanou do ruky. Rozloučily jsme se s diváky směskou písniček a honem honem bylo potřeba se odklidit, protože program na hřišti pokračoval dál.


Kdo tam byl: Ika, Bája, Péťa a Káťa


Velké díky patří pořadatelům za uspořádání krásné akce. Poděkování posíláme i zvukaři Michalovi za bravurní ozvučení. Moc nás potěšilo občerstvení ve formě pečeného masíčka a limči. Odjížděly jsme s plným bříškem a skvělou náladou. Těšíme se na další shledání. Čau čau čau :)


Všechny fotečky najdete na FACEBOOKU nebo na ZONERAMA


8 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
zábava pro všechny generace

Agentura VOSA

bee-1295432_1280.png
  • Facebook Sociální Icon
  • Instagram sociální Icon
bottom of page