top of page
Vyhledat

2022 VOSA Nový Bydžov 3.9.

Aktualizováno: 10. 9. 2022


Také máte rádi jídlo? Snad každý má jiné chutě a na své si mohli přijít návštěvníci Food Festivalu v Novém Bydžově. A aby to nebyl jen tak obyčejný festival s papáním, pořadatelé ho obohatili ještě o strašidelné postavičky. A od půl jedenácté přišly na řadu i Vosičky.

Po znělce jsme se snažily, aby opravdu soutěžily všechny děti. Uspořádala se soutěž hod lízátkem do síťky. Zezačátku se zde objevilo okolo dvaceti ratolestí, ale po několika okamžicích si lízátko ze soutěže odneslo přibližně padesát dětí. Tolik se nám jich tam namnožilo.

A my byly rády. Pořad jsme pojaly na téma pohádky, protože ty má každý rád. Tančilo se na pohádkové písničky jako třeba Miluju a maluju, Pramen zdraví, Pod dubem, Saxana a další. Jako odměnu za nejlepšího tanečníka se rozdávaly nafukovací housenky.

A housenky se rozdaly i těm, kteří nám správně zodpověděli otázku, ve které pohádce písnička zazněla. Všude okolo to vonělo různými pochutinami. A tak je jasné, že si rodiče i děti jistojistě nacpali bříška. Blížila se půl jedná odpolední a to bylo znamení, že se Vosičky musí rozloučit s obyvateli Nového Bydžova a následoval další program. Ale vonělo to kolem a kolem fantasticky.

Kdo tam byl: Verča, Bája, Péťa a Ráďa


Byly jsme u Vás již podruhé, a tak děkujeme za opětovné pozvání. Děkujeme i za mňam řízeček. Děkujeme, že jsme dorazili za jídlem i za námi. Zase někdy někde čau :)




Veškeré fotky najdete ZDE NA FACEBOOKU nebo na ZONERAMA



13 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
zábava pro všechny generace

Agentura VOSA

bee-1295432_1280.png
  • Facebook Sociální Icon
  • Instagram sociální Icon
bottom of page