top of page
Vyhledat

2022 VOSA Čistá u Horek 10.7.

V tento letní den nám docela drkotaky zuby. Nezvykle chladné teploty nás donutily se odít do teplého oblečení. To nás neodradilo, abychom si užili společně nedělní odpoledne v obci Čistá u Horek.

Tradičně se akce konala na fotbalovém hřišti. Studené počasí i tak přilákalo poměrně velké množství návštěvníků. Dokonce se na program přijel podívat i letní tábor, který se koná opodál.

Po znělce jsme si zaházeli bonbóny do síťky, utvořili vlaštovku z papíru, lovili rybičky, poznávali barvy kroužků, rozdělovali ovoce a zeleninu.

Dětem se dařilo i v tancování. Proběhlo Tak pojď tancovat, Zlatokop Tom, pohádkové písničky, MIX písniček a jiné. Naštěstí moc dešťových kapek nepopadalo, tak jsme odcházeli domů suší a nepromoklí.


Kdo tam byl: Ika, Bája, Péťa a Ráďa


Děkujeme Martinu Urbanovi za věrnost, že už několikátým rokem jezdíme za Vámi. Děkujeme za mňam párek v rohlíku. Děkujeme za Vaši účast, protože bez Vás by to nešlo. Užívejte prázdniny a léto a až přijdou ty pravé letní dny, doplňujte tekutiny a na sluníčku se nepřipalte. Čau :)



Všechny fotky najdete ZDE NA FACEBOOKU




8 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
zábava pro všechny generace

Agentura VOSA

bee-1295432_1280.png
  • Facebook Sociální Icon
  • Instagram sociální Icon
bottom of page