top of page
Vyhledat

2023 VOSA Chotěvice 4.3.

Vosičky po několika letech byly pozvány mezi chotěvické osazenstvo a musíme říct, že to byla bomba.

Ve tři hodiny odpoledne začínala do uší hrát znělka Vosa jede, hele Vosa jede... Nejdříve vypadalo, že se děti ostýchají vstoupit do našeho prostoru, ale po první odměně ve formě nafukovací housenky se vše změnilo.

První soutěž, hod podsedákem, přilákala nejen robátka, ale i jejich rodiče. A velmi sympatické bylo, že dospěláci nenechali své ratolesti v maskách samotné, ale i oni neváhali a na karneval dorazili v převlečení. A tolik roztomilých nápadů.

Dokonce se jedna maminka "ochotně" nechala obléci do kostýmu Červené karkulky.

A čtyři hrdinové se na pódiu předvedli v převleku ovoce a zeleniny. Dětská očička zářila jako světlušky. Pořadatelé měli pro děti za soutěže a tanečky mnoho odměň, a tak věříme, že si každý z maškarního plesu něco odnesl.


Kdo tam byl: Ika, Bája, Péťa, Ráďa a Justýnka


Velké díky za pozvání. Opravdu se nám odpoledne s Vámi líbilo a naplnilo nás energií na další akce. Děkujeme za výtečné občerstvení a děkujeme především za to, že jsme mohli společně strávit tak báječné chvíle. Už se těšíme na jaro, na sluneční paprsky i na to, až odložíme zimní bundy a budeme se moct věnovat i venkovním aktivitám. Opatrujte se a zase někdy někde čau :)



Všechny fotečky najdete ZDE NA FACEBOOKU







14 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
zábava pro všechny generace

Agentura VOSA

bee-1295432_1280.png
  • Facebook Sociální Icon
  • Instagram sociální Icon
bottom of page