top of page
Vyhledat

2023 VOSA Náchod Čarodějnice 30.4.

Nastal den pálení čarodějnic. Okamžik, kdy ze světa má být spáleno vše zlé, ošklivé a má nastoupit nová éra dobré a čisté atmosféry. A to je potřeba společně oslavit. Ještě před zapálením hranice s hrůzostrašnou čarodějnicí, byla na místním dopravním hřišti uskutečněna akce s Vosičkami.

Když odbila čtvrtá hodina odpolední, rozléhala se celým areálem znělka Vosa jede a následně se pokračovalo dál. Jelikož to má být den plný strašidelných a štítivých věcí, byly k dispozici nové rekvizity v podobě gumových potvůrek, jako jsou pavouci, ještěrky, hadi a další. To jsme společně využili k soutěžím. Děti dostaly za úkol odhodit krutopřísná zvířátka do síťky a nechybělo ani lovení oblůdek z rybníka.

Po celé dvě hodiny nám nad hlavou létali pestrobarevní papoušci, kteří byli úžasnou atrakcí a doplňkem na jednom ze stanovišť. Takže nám kroužila očka neustále po nebi, protože to se denně nevidí.

Premiérou dnešního dne byl i taneček s názvem Bloody Mary Remix, který je současným hitem spojený se seriálem Wednesday. Už už se čas nachyloval k oné hlavní příležitosti, kvůli které vlastně všichni přišli. Zapálení hranice s čarodějnicí. A to bylo znamení pro Vosičky, že se program chýlí do svého závěru. Po poslední rozlučkové písni jsme rozdaly poslední nafukovací balónky a tradá za dalším dobrodružstvím.


Kdo tam byl: Ika, Bája, Péťa, Ráďa a Justýnka


Velké díky patří pořadatelům za pozvání i za uskutečnění takové parádní akce. Děkujeme za dodaný pitný režim i za mňamku na cestu domů. Věříme, že jsme si odpoledne všichni užili na maximum. A zítra, prvního máje, nezapomeňte pod rozkvetlým stromem políbit své nejmilejší. Zase někdy někde čau :)



Veškeré fotečky najdete ZDE NA FACEBOOKU


15 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
zábava pro všechny generace

Agentura VOSA

bee-1295432_1280.png
  • Facebook Sociální Icon
  • Instagram sociální Icon
bottom of page