top of page
Vyhledat

Pirátská párty v Kratonohách

Prázdniny nám končí a to je důvod k oslavě - nebo ne?:) Možná některé děti, které se do školy příliš netěší, takové nadšení nesdílí, ale tak alespoň si užijeme poslední dny naplno! Zatím neoficiální spolek Kratonožka vymyslel pro děti v sobotu 1. září zábavný program, a to v duchu pirátském!

Nejenom děti, ale i maminky a tatínkové se oblékly do pirátských kostýmů a vyrazily na párty, která se nakonec kvůli dešti konala v místním sále místo na hřišti.

Vlastně to nakonec nebylo vůbec špatné, protože i opékání buřtů se realizovalo díky pohotovosti a dobrým nápadům všech ze spolku. Vše odstartovalo několika soutěžními úkoly a následovala taneční a soutěžní párty s pirátkami Verčou a Radkou! Nechybělo tradiční pirátské přetahovaní lanem či pirátská hymna Na širém moři. O hudbu a následnou diskotéku se postaral náš předseda DJ BIG PIRATE Michal Klimt! Díky všem, kteří se podíleli na přípravách, realizaci i sponzorství:Michal Klimt, Veronika Vosáhlová, Radka Nehybová, Rodiny Králíkovi, Novákovi, Halířovi, Máchovi, obec Kratonohy, Vlasta Burka



15 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
zábava pro všechny generace

Agentura VOSA

bee-1295432_1280.png
  • Facebook Sociální Icon
  • Instagram sociální Icon
bottom of page